divendres, 27 de maig del 2011

Una gran victòria. Moltes gràcies pel vostre suport!

El proper 11 de juny es constituirà el nou Ple de l’ajuntament de Figaró-Montmany i la CAF ocuparà 6 dels 9 regidors del consistori. Seran en Lluc Vinyes, en Manel García, la Berta Castaño, en Lluís Feliu, la Gebra Serra i en Pere Mateu.

Fa quatre anys per només 3 vots no vam aconseguir la majoria absoluta. Enguany, no només l’hem obtinguda sinó que ho hem fet amb una gran victòria: hem passat dels 245 vots i 4 regidors de l’any 2007 a 280 vots i 6 regidors. Aquests són els millors resultats de la CAF en els seus 8 anys d’història. Són els millors resultats en vots absoluts, els millors resultats en percentatge de vot, els millors resultats en regidors obtinguts i els millors resultats pel que fa a la distància entre la CAF i la resta de formacions polítiques.

L’any 2003, amb 208 vots vam guanyar les primeres eleccions a les que ens presentàvem. Aleshores vam empatar a regidors amb el PSC i només 16 vots i 3 punts percentuals ens separaven d’aquesta formació. L’any 2007 la distància es va eixamplar a 2 regidors, 119 vots i 21 punts percentuals. Avui, la distància entre la CAF i la segona força política és de 3 regidors,  138 vots i 26 punts percentuals. ERC i CiU, d’altra banda, només han aconseguit 37 i 43 vots respectivament i s’han quedat sense representació al consistori.

Cadascú sap el què ha fet al llarg del mandat i durant la campanya electoral. El poble també ho sap, i ha votat en conseqüència. Les actituds bel·ligerants i destructives, el joc brut, les  denúnicies, la falta de respecte i el teatre tant de la sessió d’investidura del 2007 com dels Plens d’aquests quatre anys ha passat factura als grups de l’oposició.

La CAF ha obtingut uns molt bons resultats. No és casual. Durant aquests 8 anys hem treballat de valent i ara en recollim els fruits. Aquest darrer mandat no ha estat gens fàcil, però la nostra persistència i la nostra actitud, sempre constructiva, han merescut una molt bona valoració per part de la ciutadania. Durant la campanya hem mantingut la mateixa actitud de sempre, hem estat propositius, hem explicat la feina feta i hem presentat un projecte sòlid i un equip cohesionat. És per tot això que creiem que el poble ens ha tornat a fer confiança, i volem aprofitar aquestes línies per agrair tot el suport que hem rebut.

Els resultats assolits el passat 22 de maig són molt més que una gran victòria: són la constatació i la consolidació d'una profunda transformació del municipi. Hem transformat el poble, en molts sentits. Però no ho hem fet sols, ho hem fet entre tots. La voluntat del projecte de la CAF sempre ha estat que tothom participés en les decisions públiques i, de debò, creiem que sense tots vosaltres no hauria estat possible. Sempre hem apostat per fer Figaró entre tots. El nostre compromís per als propers quatre anys és continuar fent Figaró junts.

Tenim ara el gran repte de governar el municipi essent majoria al Ple. Ens hi esforçarem per gestionar correctament aquests resultats. Governarem per a tothom i amb tothom. Com deia el nostre cap de llista després de guanyar les eleccions, ara cal “prudència, humilitat, responsabilitat, feina i poble”.

Totes les dades de les eleccions 2011 a Figaró-Montmany 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada