divendres, 6 de maig del 2011

Comença la campanya: volem fer Figaró junts!


Avui comença la campanya per a les eleccions municipals del proper 22 de maig. Des de la CAF fa mesos que estem treballant el nostre programa, que des d’avui podeu consultar a la nostra web. Per nosaltres aquest és un moment important. Han passat 4 anys i ara toca rendir comptes amb la ciutadania. En aquest sentit la gent de la CAF estem tranquils i satisfets: hem fet els deures. Fa 4 anys vam presentar un programa, quan vam formar govern el vam sotmetre a participació i vam aprovar un document (el PAM 2008-2011) que havia de guiar l’acció de govern al llarg del mandat. Avui, el 88% de les accions proposades en aquell document ja han estat total o parcialment executades. Tot un èxit.

És moment també de fer noves propostes per als propers anys, tenint en compte que les coses ja no són com eren. En els darrers anys Figaró ha millorat molt (nous equipaments, nous serveis, millores urbanes...), ara toca treballar per garantir que podrem mantenir totes aquestes millores. El context, però, també és diferent, i no és gaire favorable. Vivim la pitjor crisi de les últimes dècades. Una crisi que afecta a l’ajuntament (doncs és molt més difícil aconseguir recursos) i que té conseqüències directes sobre les famílies del poble, que pateixen l’increment de l’atur, les dificultats per accedir a l’habitatge, problemes a la seva economia domèstica, etc. Per tot això la CAF presenta un programa realista, conscients de les dificultats actuals, però amb propostes concretes per tal de minimitzar els impactes de la crisi sobre la població figaronenca. Aquest és un dels grans reptes per als propers anys i nosaltres creiem que des de l’ajuntament es poden fer moltes per fer-hi front, us les proposem al nostre programa.

Ara més que mai cal seguir apostant per la cohesió social i per mantenir tot el que l’ajuntament ha impulsat. Figaró no pot fer un pas enrere i per això des de la CAF ens comprometem a no retallar ni drets ni serveis.

La CAF va néixer l’any 2002 amb la voluntat de millorar el Figaró i de fer-ho entre tots i totes. Hem involucrat a la ciutadania en les decisions del poble i ho continuarem fent. Ens cal, però, continuar treballant per fer del Figaró un poble unit i cohesionat. Partim de la base que al nostre projecte no hi sobra ningú, totes les iniciatives són benvingudes i entenem que tothom suma. També som conscients que la CAF no representa a tothom. El Figaró som tots i l’hem de fer entre tots. Sabem que no és fàcil superar les divisions i els conflictes del passat, però estem convençuts que debatent i parlant es poden trobar vies de consens i propostes compartides. Per part nostra podeu comptar que, siguin quins siguin els resultats, tindrem propostes, ganes de buscar acords i una disposició a treballar com la que hem demostrat fins ara.

Ens presentem a les eleccions amb energies renovades. La nostra llista garanteix la continuitat i l’experiència del projecte de la CAF, doncs incorpora membres de l’actual equip de govern, però al mateix temps aposta per una renovació dels càrrecs i dels lideratges, doncs entenem que fer-ho és sa i és democràtic. Nosaltres som un equip, un equip que no para de créixer i que no perd mai la il·lusió de seguir treballant pel nostre poble. Quan vam començar vam constituir una assemblea de 18 persones, avui ja en som 42 Per nosaltres, però, l’important no és qui fa les coses sinó quines coses es fan. I justament aquest és el punt fort de la nostra candidatura: el nostre projecte de poble. Un projecte transformador i optimista que vol fer avançar el Figaró vers la sostenibilitat, la cohesió social i la innovació democràtica.

Si tu també vols un Figaró unit, ambiciós, optimista i participatiu; no ho dubtis: el dia 22 de maig VOTA’NS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada