diumenge, 29 de juliol del 2007

Prou mentides

En l'article publicat pel PSC-FP al 9 Nou del passat 27 de juliol s'afirma que la proposta inicial que la CAF va fer al PSC-FP en relació al règim de retribucions dels membres de la corporació preveia un alliberament de 3 persones, incrementant en un 80% els costos en relació a l'anterior mandat. Aquesta afirmació és totalment falsa.
Posteriorment, els membres del PSC-FP han reconegut que la CAF no els havia fet mai aquesta proposta sinó que algú els havia dit que la CAF tenia aquesta intenció. Es a dir que fonamentaven el seu article al 9 Nou en una simple rumorologia.
No és el primer cop que aquest grup polític utilitza la mentida. Ja fa massa temps que la seva estrategia es basa en la falsedat, la calúmnia i els atacs contra les persones. Lamentem aquest estil de fer política propi de qui no té arguments per defensar les seves postures.
La proposta inicial de la CAF en relació al règim de retribucions contemplava dues dedicacions (l'Alcalde i la 1a Tinent d'Alcalde) a raó de 1.000 € bruts cadascuna amb 14 pagues i alta a la seguretat social. Mai hem plantejat alliberar 3 persones i mai hem pensat en una proposta que suposés un increment del 80% dels costos de l'anterior mandat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada