diumenge, 10 de maig del 2015

L'ASSEMBLEA DEL FIGARÓ

La CAF és una assemblea oberta de veïns i veïnes del Figaró on tothom pot aportar les seves idees i participar activament en el seu projecte que deriva, doncs, d'una voluntat col·lectiva.

Una de les grans riqueses de la CAF és que la formem persones molt diverses, però alhora molt compromeses amb un objectiu comú: treballar per millorar el Figaró. La nostra diversitat, d'edats, gènere, orígens i procedències, trajectòries professionals i experiències vitals, fins i tot, d'idees i punts de vista, és reflex de la diversitat que realment hi ha al poble i és la que, precisament, permet garantir que totes les necessitats que tenim com a comunitat puguin ser abordades.

La candidatura de la CAF és molt més que una llista de persones que s'han reunit per presentar-se a unes eleccions. Som una agrupació d'electors amb més de 12 anys de trajectòria, que hem continuat el nostre projecte per al Figaró sense vincular-nos ni rebre el suport de cap partit polític. Això ha estat possible gràcies a la gran capacitat de treball i compromís de les persones que han anat formant-ne part durant aquests anys. Per això, la nostra candidatura no només la componen les persones amb noms visibles de la llista electoral, sinó tot l'equip humà de l'Assemblea que, conjuntament i col·lectivament, estem fermament disposats a desenvolupar el projecte i el programa de la CAF per al proper mandat 2015-2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada