dissabte, 23 de maig del 2015

ACABA LA CAMPANYA ELECTORAL 2015

Ahir es va acabar la campanya electoral.
Han estat dies molt intensos d'activitat, en alguns moments, gairebé frenètica. Per això és d'agrair que el debat d'ahir es desenvolupés en conjunt amb esperit constructiu i positiu, i en aquest sentit, cal destacar que la presència de dues dones com a caps de llista, i en especial la de la Gebra Serra, hi va contribuir notablement perquè així fos.

Per tant, el balanç final de campanya no pot ser millor: molt positivisme i, per acabar d'arrodonir-lo, el bon rotllo afegit que ens van aportar el berenar-sopar i la música d'en Jordi Sirés, la Jana, la Tracey & family. Moltes gràcies família Sirés!!!

També és moment de donar les gràcies a tothom que, no només durant aquestes darreres setmanes, sinó els darrers mesos, ha treballat, s'ha implicat, col·laborat i participat, en la mesura que li ha estat possible, en un procés que ha estat difícil, però alhora molt enriquidor i gratificant i que, en definitiva, ens ha fet arribar on ara som. Gràcies a totes i tots per haver sabut assumir col·lectivament els errors comesos, aprendre'n i, en especial, per haver estat capaços de tenir la força per superar-los i aconseguir tirar endavant: seguim avançant! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada